aannastinas.blogg.se

Du sa nånting som jag alltid velat höra (vet väl knappt själv)

Publicerad 2014-11-30 22:05:38 i hejdå farväl vi ses igen,

Och min söndag räddades av min egna riddare i skinande rustning - nämligen Allan. 
Gudinnan i den vita täckjackan rullade in genom Kälens portar vid ett, och följande timmar skulle vi leva upp med att fika alldeles för mycket, baka choklad-kola, glögga, och hade rave där vi var dels paljettklädda och dels nakna medan tonerna av ABBA och Enrique Iglesias fyllde våra öron. Shottade vodka gjorde vi också. För att vi kan, mestadels. 

Glodde igenom gamla skolkataloger, kategoriserade gamla haff, däckade i en släng av paltkoma, jag höll morgondagens feminist-tal för Allan, spelade jullåtar på min ostämda gitarr, och vi båda häpnades över det finurliga med mikro-popcorn. What else? Diskuterade nyår och drömde om Berlin. Ja. En helt vanlig söndag med andra ord. 
Trotsade min halva berusning och skjutsade ner Allan till bussen, vinkade av min sköna böna vid åtta-tiden och for hem för att däcka till Bob Dylan mitt på köksgolvet. En helt vanlig söndag.


för första gryningen i dina armar

Publicerad 2014-11-29 23:54:34 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Livar upp min lite trött livs-inställning med att glo på bilder från vårens festligheter. Tänk va, vad en har hoppat runt i sina dar. Kan behövas en helgs paus, minst sagt.
Kvällen har jag spenderat i goda vänners sällskap (dvs mama och papa). Har käkat guacamole till förbannelse, glott på florence valentin på tv4 (som jag fortfarande är lite sur över att dom exposeas för hela sverige. Vll gärna ha dom för mig själv. Spring Ricco är nog min högstadie-tids nationalsång). Men annars så. Garvade ihjäl mig framför 21 jump street och kollade gamla fotoalbum med pappsen. Käkade kladdkaka och dansade med Run the world (girls) i lurarna.
Funderar och övervägar. Listar ut och hoppas. Undrar och utesluter.
 
Jaja gönatt
 
 

Du säger min kärlek är lagbrott (du kan gå och kyss ditt fucking hakkors)

Publicerad 2014-11-29 15:32:28 i hejdå farväl vi ses igen,Och dagen fortskred. Med plugg tills jag stupade och beslöt mig för att promenixa i skogen som på den gamla goda tiden. 
Hoppade runt och twerkade glatt till Beyonce medan voffen undrade vadfan som pågick. Nåväl. Smällar en får ta.
Annars: tränar på tal till skolarbeten, skriver redovisningar om Afrika, pluggar teori och lite annat sånt smått och gott som bara måste göras. Hur less man än må vara. Men inget varar ju, right kompizzar???


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela