aannastinas.blogg.se

Denna pojken har aldrig riktigt sett nån i ögonen

Publicerad 2015-04-30 13:48:09 i hejdå farväl vi ses igen,
Att gårdagen var extremt oklar, kan ingen säga något emot. Men alltid nice med en gammal hederlig långhelg.
Efter att mitt svenska nationella var avklarat och jag sjukanmält mig från sista lektionen - mötte jag upp Wille och Mange, strosade runt, blev med Lenita och uppdrag: hitta gröna flugor - påbörjades. Efter flera timmer och många vändor bort till herraffärer, röda korset, mystiska källarlokaler och dylikt fick vi tag på en grön fluga. Så balen kan väl ta och börja nu då. Nice.

Vinkade av Lenita, blev bjuden på sushimiddag av Wille, drack öl och blev lite smått salongsberusade. Dagen fortsatte, vi hamnade i Lillänge där øl skulle inhandlas, kramades med Alexandra och hinkade bärs. Hängde hos Olle en sväng, drog med oss Henke och hamnade upp på Big Papa's. Hade många gånger hört talas om den klassiska "en pizza + en öl + en shot" uppe på big papa's, och nu var dagen kommen. Snackade politik i en sliten soffa, shottade tequila, Wille den idioten tryckte citron i ögat, garvade sönder, och hamnade utan att vi riktigt fattar hur - nere i Badhusparken. Drack öl på bryggan, spelade punk och bara njöt i full (i dubbel bemärkelse) drag. Alexandra plockade upp oss och körde oss till Kälen av något outgrundlig anledning. Sprang runt på ängarna, bosatte oss på mitt rum, klädde ut oss och drack ännu mer öl. Den där däckningen vid elva var nog ganska väntad ändå. 

Men ja. Nice med KVALBORG. Ännu niceare med VALBORG.


"Vet du nåt nice ställe?" "Helvetet"

Publicerad 2015-04-28 21:17:27 i hejdå farväl vi ses igen,
Ja idag har jag tagit tjuren vid hornen och klippt mig. Trots potentiella tårar efter att ha sett resultatet (mest pga saknar mitt slitna hår</////3) så livades det hela upp med tingshäng, att få pussa på Wille och en gammal hederlig macka. Och kaffe. Mycket kaffe. Den soliga eftermiddagen var ganska optimal för utomhusaktiviteter, och vi spelade basket, gjorde filmer och planerade en framtida Valborg. Woho!!!!!!! Nä men det satt fint. 
Återvände hemåt vid halv sex, mjölkade, tränade på mitt tal inför morgondagen och hoppade in i bilen för att sätta kurs mot Nälden. Och Lenita. Här spelade vi gitarr, hoppade studsmatta, gick promenader, kastade sten och gjorde en utflykt till Ytterån. Lenita ville köpa godis. Så det var bara att gilla läget. Icke för att jag klagade :----).

Men nä nu. Nu är det inför ESC på ettan. Med andra ord: knappa in SVT1 och njuuuuuuut.


Nu får det väl räcka

Publicerad 2015-04-27 22:41:45 i hejdå farväl vi ses igen,Och en fylla som värmer bäst när livet är pest skulle en ju faktiskt inte blåneka till i nuläget. Inte alls faktiskt. Inte alls.
Kvällen har spenderats med att försöka traggla in det där förbannade svenska-talet, löst upp mig själv i badkaret och läst. Har återupptäckt Patti Smith och hennes böcker, och det är via dessa som jag finner någon slags livsgnista just nu. Delar en köppe te med pappsen. Tar ut min frustration på gitarrsträngarna gör jag också. Och funderar. Över vad som finns framför dessa 39 dagar. Vill nog egentligen inte ta reda på det. Kommer nog antagligen få reda på det. Inom 40 dagar.

Vill nog egentligen bara dra täcket över huvudet och aldrig mer komma fram. Men hur skulle det se ut? En har ju trots allt kor att mjölka. 

Men NOG OM MIG


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela