aannastinas.blogg.se

"Vem kan stoppa oss när vi bara knullar fram"

Publicerad 2015-07-31 17:03:46 i hejdå farväl vi ses igen,

Idag rullade jag in till stan med bror & bror, letade parkeringsplats i åttio år och mötte sedan upp dessa två ljuva nere i Badhusparken. Dom delade ut kondomer för drottning & fosterland, Sanna fick praktisera en kondom-påsättning på en kir-flaska, jag gled med i RFSU-tåget och det hela var bara himla mysigt. Blåsten till trots. 
Blev upplockad av Anders, rullade tillbaka till kära Kälen, jag tackade ja till platsen i Uppsala (dock är min höst fortfarande exemplariskt oklar, så dont get your hopes up. Ni kan måsta dras med mig ett halvår till), förde över lite cash och bättrade på eyelinern. Yran ikväll alltså. 
Det kan bli kul.

Would I take any of it back?

Publicerad 2015-07-30 22:15:24 i hejdå farväl vi ses igen,Dagen rullade på. Livet rullade på. 
Jag tryckte upp en snus eller två, mjölkade kossor, tog promenixar med voffen i regnet och käkade en macka med tzay och avokado. Det var minst sagt DELISH. Älskar ändå mina kokkunskaper? Då må vara extremt bristfälliga, men den mackan var fanimig värdig en Nobelmiddag. Med mina mått mätt alltså. Alltså.

Annars så. Begrundar min höst mer än lovligt. Har kommit till det stadiet då Uppsala inte är en självklarhet längre. Vill ju jobba ett tag nu. Tjäna lite cash. Dra till Asien i vår. Men vi får väl se vart det hela bär. Har trots allt ett helt dygn på mig att fatta mitt beslut. Ett jävla dygn. Varför måste jag alltid ta tag i saker i sista sekund. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela