aannastinas.blogg.se

han skulle testa LSD

Publicerad 2015-05-31 23:47:00 i hejdå farväl vi ses igen,

 
I somras jobbade jag och Gorre på samma dagis. Dom veckorna resulterade i teckningar (som den som visas ovan, skapad av Gorz - föreställande moi. Tycker den sammanfattar det hela rätt så rejält, må jag säga), snodde choklad från fikarummet i lika stora mängder som den vår lön bestod av, blev bestie med en liten pöjk på fem bast och lallade runt.
Nästa måndag börjar jag jobba igen. Fast på ett äldreboende. Från dagisbarn till dementa äldre - tvära kast. Lite som livet i stort. WELLLL
 
Ikväll korkade jag, päronen och Jonas upp fler vinare än vad vi kanske borde, glodde på ännu en Tarantino-film, och myste på bäst vad vi kunde. Om tretton minuter inleds min studentvecka.
 
Vi fortsätter spela rock n roll, men vi håller på att dö.
 

Morsan

Publicerad 2015-05-31 18:38:18 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Jag kanske inte alltid är världens bästa dotter (men för det mesta). 
Men jag älskar dig nå oerhört.
 
Kom ihåg att när vi går genom tiden - har allt det bästa inte hänt än.
 

Vi ger fan i publik

Publicerad 2015-05-31 16:19:43 i hejdå farväl vi ses igen,Mors dag alltså. 
Inledde denna minst sagt regniga söndagen med att packa ner mig till Krokom, inhandla blommor för mina sista slantar och köpa wienerbröd. Nice. Onödigt att klaga på den kombon ansåg jag starkt. Vad else? Hamnade hemma, fikade rejält med mis pärons, tog en sväng med voffen, körde in traktorn och tog sedan mitt pick och pack och begav mig mot Frösön. Hannerz närmare bestämt. 
Vi diskuterade gångna och kommande kvällar, käkade kaka och försökte räkna ut hur mycket alko som skulle komma att gå åt under den kommande veckan. Kom väl inte direkt fram till något vettigt svar på den frågan. Ganska mycket. 
Rullade vidare hem till Jonas, snackade om det mesta, och kramade varandra farväl (iallafall till ikväll).

Satte mig i bilen, sjöng med i Nationalteatern och hamnade i Kälen. Rätt så intetsägande dag, men ibland kan det vara precis det som behövs.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela