aannastinas.blogg.se

I've seen a lot of sights

Publicerad 2016-08-30 15:56:21 i hejdå farväl vi ses igen,

Imorse var denna donnan uppe redan vid åtta trots otroligt bristfällig sömn och jag begav mina skakiga knän bort mot Väktargatan för lite överraskningsfrulle för vår kära Siri. Siri blev överraskad där hon stod nyduschad och vacker, jag hällde i mig fancy kaffe och vi snackade allt mellan vad som egentligen är en FIN kuk (och om dom egentligen existerar??), vackra gynekologer till hur Siris flytt till London egentligen kommer se ut.
Hjälp. Siri ska flytta till London??? Var ej redo för detta.
Nej men. Timmarna gick, jag & Frida stal kläder från Siris flyttkartonger och slog sen följe tillbaka till stan. Anlände hem svettig och härlig. Hällde i mig en gammal matlåda, Felice gjorde mig vacker och nu vankas det alltså häng med insparken. Komplett med lekar och klubb.
Jag är utklädd. May the odds be ever in your favor.

Du har levt livet och låter mig leva det

Publicerad 2016-08-29 19:33:25 i hejdå farväl vi ses igen,

Nä men hörrni.
Så sakteliga börjar denna arma själen finna vägen åter till sitt dysfunktionella jag. Efter en dag bestående av att jag tagit tag i mitt rum, varit arg på främlingar med take-away-kaffe med enda anledningen att vafan!!! Där går ni helt jävla oreflekterat med en takeaway-kaffe medan livet försvinner förbi. Era jävla idioter.
Drog en fika med Johanna på fågelsången, jag fick spy ur mig all ilska över min kära väns död och vi tog en runda på stan. Jag köpte nya brallor. Svarta med hål på knäna. Tänkte leva ut min punkdröm till fullo.
Gjorde äppelpaj. Konstaterade att jag mår så jävla bra av mina älskade korridorare. Dom som finns till hands när livet faller. Dom som ger mig en kram, en klapp på huvudet och stärkande ord. Dom som får mig att glömma kontexten.
Tack för det.
Nu ska jag käka äppelpaj. Kanske gråta en sväng. Dricka te. Existera.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela