aannastinas.blogg.se

"Alltid är d då nån jävla snubbe som sabbar allt"

Publicerad 2016-01-31 21:58:54 i hejdå farväl vi ses igen,Alltid när en har fått sitt shit together så kommer det nån jävla snubbe och fuckar upp en igen. Fan vad härligt. 
Mitt nyårslöfte för 2k16 borde varit: gråt aldrig mer över en snubbe som inte förtjänar dina tårar. Häll upp ett glas rött, sträck på ryggen och måla eyelinern extra tjock istället. 
That's what i'm gonna fking do

There is noone like me

Publicerad 2016-01-31 19:37:39 i hejdå farväl vi ses igen,Idag fick jag det stora privilegiet att fika med två tvättäkta öset-girls som flytt the city of sin över en helg. Visade dom Gotlands, diskuterade allt som faktiskt skett sedan sist och hävde kaffe som om morgondagen ej existerade. Mmm. D var nice. 
Efter ett par timmar i detta sällskap hamnade jag hemma, packade ner lite kurslitteratur och begav mig mot EP för häng med Marikas Angels. Läste tio sidor innan jag panikartat slängde ihop skiten och istället började blev arg på Olivia som fotade för glatta livet. Goa ni. 

Hamnade hemma. Ringde Schubert. Snackade en timme. Det var minst sagt behövligt. Sen åt jag nachos till middag. 

Nu är planen så som följer: ta en redig långpromenad, glo på en dokumentär, somna tidigt. Vore gött om denna planen går i lås. 

(Nu bryr sig ingen om jag kommer hem)

Publicerad 2016-01-31 10:12:33 i hejdå farväl vi ses igen,
Ja igår!!!!!! Var den mysigaste!!!!!! Kvällen!!!!! Nånsin!!!!!!
Efter en eftermiddag av EP-häng och kaffedrickande drog jag mig mot Olivia vid sextiden, vi hamnade på Ica och inhandlade alldeles för mycket tacogrejer, jag hade ej ätit på ett dygn så jag gick runt och skrek på samtliga närvarande i Uppsala city igårkväll pch vi hoppade på sjuan mot Eriksberg. 
Efter en smärre vilseåkning hamnade vi rätt, och i Nicoles och Amandas armar fann vi oss. Inledde omedelbums taco-preparations, diskuterade snubbar och Amanda ansåg vänligen men bestämt att jag borde "satsa på mig själv". Efter att ha tryckt i oss tacos lyssnade vi GIVETVIS på Silvana, jag gjorde ett kontrakt gällande Marikas Angels, avhandlade stocken-snubbars fantastiska dancemoves och garvade ihjäl mig fler än en gång. Timmarna gick, vi blandade deeptalk med att lyssna på mello-2011, och plötsligt var klockan halv tolv. Olivia samt undertecknad beslöt sig för att bege sig hemåt, och sagt och gjort. Väl i stan tog vi en promenad runt EP för att diskutera detta jobbiga lilla fenomen som kallas ***känslor***. Kramade varandra farväl, hamnade hemma och glodde på beyonce-videos till klockan 03.00. 

Och idag. Idag har jag tvättat, duschat och förtärt kaffe. Om två timmar ska jag installera mig på Gotlands för en fika med en viss Johanna. Blir nice.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela