aannastinas.blogg.se

Jämtland är ett gränslöst land - för gränslösa invånare

Publicerad 2016-07-31 19:35:27 i hejdå farväl vi ses igen,

Så var mitt älskade yran över för denna gången. Här kommer ett sammandrag. Som så sig bör.
Ja.
Igår tog jag 156an in till stan vid halv sex, mötte på en saknad Sofie och diskuterade fenomenet "singel" (kom fram till att det faktiskt är det bästa som finns) och vad som skett sedan vi sist sågs ifjol sommar. Väl inne inhandlade jag dinner i form av kvarg & bananer och hamnade hemma hos On-Yee, vi knäppte en varsin bärs (eller ganska många), spelade Bob hund och diskuterade den gångna kvällen med alla sina inslag. Konstaterade en timme senare att vi båda var ganska tankade och att deg var dags att lägga benen på ryggen och dra sig ner till badhusparken där en hyllning till Kjell Höglund skulle framföras. X antal kisspauser och svinerier senare gjorde vi entré, hällde i oss det sista ur elken och grät till Kjell Höglunds texter med en cigg i käften. Det var fint. Beslöt oss för att bota detta tillstånd med en öl eller två och hamnade på Kajplats där snart Maja, Daniel och Kristina anslöt sig. Hade ett deeptalk eller två, var avundsjuk på Daniel som hade träffat självaste presidenten och inhandlade ännu en öl. Fortsatte runt på området, glömde helt bort att kolla in Dolores Haze och dansade till Little Jinder. Träffade på Roskilde-gänget längst fram i väntan på Bob hund och hade århundradets kramkalas. Tände en cigg och inväntade revolutionen. Och revolutionen kom. Startade en moshpit, skrek sönder mig till mitt älskade Bob hund och fortsatte detta fantastiska med att hamnade i en skogsdunge på Frösön med några gamla estetare och en flaska rödtjut. Missade således yrans höjdpunkt presidenttalet men det brydde inte mig ett dyft då jag var upptagen med att hångla under en gran.
Sen så. Mötte upp Hannerz och Gustav och inhandlade mig en macka, och beslöt oss för att shots på Nigrin skulle sitta fint. Mötte upp Dennis och Anton och i ösregnet spankulerade vi runt stan. En öl på Nigrin senare satte vi oss i en bil upp mot Blå center där det visst vankades efterfest.
Här stannade jag i fem minuter innan jag beslöt mig för att hemgång skulle sitta fint. Ringde således min gamla far och blev upplockad vid halv fyra på busstorget. Allt i vanlig ordning.
Och idag. Idag har jag umgåtts med mina kära bröder, vinkat farväl till Anders som åkte tillbaka till Uppsala och käkade lasagne. Mjölkade kossor. Tog en långpromenad i skogen. Umgicks med pappa.
Jovars.
Jag lever ju. Trots allt.

Hjärtskärande rätt

Publicerad 2016-07-30 16:52:04 i hejdå farväl vi ses igen,

Så var första yran-fredagen finito. I sällskap av lilla familjen inledde vi detta med att inhandla fem pizzor på jazzköket, satte oss i bilen och x antal bilköer senare anlände vi hem till Jonas där det vankades förfekke. Vi korkade upp den billiga skumpan, käkade pizza och glodde på bilder på storskärm från mina kära bröders kanot-tur förra veckan.
Någon timme och inledd fylla senare hamnade jag borta hos Hannerz, Gustav och jag hivade en flaska gin och hade trehundra photoshoots. Sen så. Vid halv åtta begav vi oss till stan, jag spydde på en förfest, kramades med min saknade Onyee (som en halvtimme senare gaddade in Bob hund-loggan på armen) och sprang runt mellan spelningar och kompisgäng med mitt extremt berusade nylle. Drog ett par avstickare till stråket, hivade en mindre behövlig öl och slog följe med några från Sundsvall som smugglade in mig på campingen. Blev utslängd vid fyra-tiden och ringde ett desperat samtal till min gamle far som fick så vackert lov att hämta sin berusade dotter i stan.
Och idag då. Har varit bakfull, gått i skogen och käkat århundradets äckligaste wok. Nu må jag lägga benen på ryggen och springa ner mot stora vägen. Yran dag två vankas.
Skjut mig

Dont let this be our last song

Publicerad 2016-07-29 13:42:45 i hejdå farväl vi ses igen,

Och igår!!!!
Efter att jag vaknat efter cirka 200000 år av extrem sömn av att käre Zorobitch anlänt hem efter en tur på stan så beslöt jag mig för att detta ju faktiskt inte höll. NÅGOT måste jag göra med mina sista dag i city of sin. Tog således tunnelbanan in till city, inhandlade mig en glass på stikkinikki och glodde på folk. Sådär som morsan och jag brukade göra när jag var junior. Det var nice. Mottog ett samtal av en viss Siri (!!!) och tre sekunder satt jag på gröna påväg till Medborgarplatsen. Mötte upp min kära och vi bosatte oss på en lökig krog med billig öl vid namn Hellströms, investerade i en varsin öl (eller två) och snackade om våra liv, allt som skett sedan sist, glodde på framkallade bilder från våren och snackade uppkommande turer till andra sidan engelska kanalen och vad vi egentligen skulle göra med våra respektive existenser på planeten jorden. Bondade med en snubbe från Joe and the juice, tryckte upp en prilla och någon timme senare kramade jag min kära farväl och på återseende - och begav mig hemåt. Fick uppleva fenomenet "uppraggad på tunnelbanan" och anlände till Schlytersvägen. Packade ihop våra grejer, dansade till Lemonade och kramade kära Tilda farväl.
Begav oss mot TC, förbannade vår packning tvåhundra gånger och bosatte oss på älskade Sushiyama för en gammal hederlig sushimiddag. Det var nice. Mindre nice var det att bosätta sig på ett överfyllt nattåg påväg till Norrland någon timme senare - men men. Timmarna gick, jag lyssnade på ett sommarprat eller tre, och lyckades trots allt få en hel timmes sömn någonstans mellan Ljusdal och Bräcke vid fyra imorse!!!!!! Anlände till Krokom efter att ha plankat den sista biten från Östersund och däckade sött i sängen en timme senare.
Så ja. Det var den trippen.
Ikväll inleds yranhelgen och jag ifrågasätter mest hur i hela helvete en ska överleva det som komma skall. Men men.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela