aannastinas.blogg.se

Se dig för lillebror, här kommer lyckan

Publicerad 2016-06-29 19:40:49 i hejdå farväl vi ses igen,

Ja detta med att det mest händelserika som hänt under de senaste två jobb-fyllda dygnen var att Island vann måndagens fotbollsmatch mot England och jag en gång för alla kom ut som fotbollsentusiast, och att jag och morsan igår kväll tog bilen till Maxi i ett sista desperat försök att liva upp vår kost - säger väl det mesta om live, laugh och love nuförtiden. Detta med att vara nykter på vardagar kan nog lilla kroppen i framtiden tacka sin annars brutala husmor för. Och lilla plånboken lär väl ska tacka husmor för att hon klev upp kvart i sex på varje morgonen för att ta Saaben till Krokom och byta blöjor i tio timmar. Men så är det väl. Det där med att bli vuxen och försöka sig på att ta ett moget beslut eller två. Fast vad fan vet jag. Har två knappa månader kvar av mina tonår och egentligen skriker ju mitt inre över att "vafan annastina!!!! Du har två jävla månader kvar innan du når 20!!! Gör nåt kul av det för helvete!!!!" men ja. En har ju ändå gjort något kul av detta arma lilla livet lite väl länge.
Fast vad fan vet jag.

Hu gjett va makalaus

Publicerad 2016-06-27 20:28:24 i hejdå farväl vi ses igen,

Ja det finns int nå finer e varels, än e rektu e jamtlannstaus. Hu gjett va makalaus, tu va håttu å innela rar.
Hu e skärsp som en fäll, som ongdommen e all. Hu ha auga som himmela klar.
E rektu e jamtlannstaus.

We were born to die

Publicerad 2016-06-27 18:30:18 i hejdå farväl vi ses igen,

Efter att ett-kaffet var uppdrucket, gräsmattan var klippt och jag hade fått eyelinern på plats tog jag plats i Saaben och rullade i alldeles för hög fart in mot stan. Mötte upp Lenita & Moa, diskuterade våra respektive midsomrar, lånade filmer på bibblan och drog ett gammalt hederligt subway-häng. Som efter en gammal hederlig krogkväll. "Det luktar fylla här".
Medan Moa gick och inhandlade cigaretter hämtade jag & Lenita bilen och efter att vi plockat upp Moa rullade vi mot Odensala och Tranbärsvägen. Här vankades det häng på taket, komplett med skitsnack om snubbar som korsat våra respektive vägar, kedjerökning och planeringar inför den kommande helgen. Klockan blev halv fem och jag gasade hemåt genom 59190274 bilköer i öset city. Hamnade hemma. Käkade makaronipudding och mjölkade kossor. Ikväll vankas det visst Island-England (hoppas England kör en brexit 2.0 och åker ur detta Europa-mästerskapet) och att käka en ost eller två. Ska investera i en way out west-biljett. Ta en skogspromenad och försöka att undvika att bli uppäten av en myggsvärm.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela