aannastinas.blogg.se

Jag var högt över varje golv

Publicerad 2016-05-30 23:17:23 i hejdå farväl vi ses igen,
Så var även denna dagen inom kort till ända. En dag som bjudit på massiva sektioner plugg, då jag redan 11.00 imorse installerade mig på Norrlands i sällskap av Hanna, Frida & Siri. Terminens sista inlämning skulle författas, och efter timmar av prokrastinering (som bl a innebar det fantastiska beslutet att dra och käka glass!!!!!) så fick vi lite gjort. Halva inlämningen författades - med förhoppningar om att bli klar med skiten imorrn. En kan ju alltid drömma åtminstone. 
Annars så. Begav mig iväg på lite häng bakom ÖG med Nicole, Amanda & Olivia vid femtiden, snackade den gångna helgen och livet i stort. Drog med mig Siri på Orvar efter en lång dag för att fira våra framgångar med en burgare och en cola. Träffade på läkar-studenten från balen som även är känd som en av de mest fascinerande karaktärer jag någonsin stött på - snackade småstäder och dess motsättningar, käkade vår jävla burgare och tackade för dagen. Begav mig hemåt. Ramlade rakt in i en hetsk diskussion runt mitt köksbord gällande att Trump var ett jävla rötägg, tackade gudarna för att mina korrar är så fantastiska människor och låste in mig på mitt rum ett par timmar senare för lite gammal hederlig alone-time. Glodde på en dokumentär eller två. 
Nu tänkte jag däcka. Imorgon väntas en liknande procedur (om än med en lite festligare avslutning). 
Tack för mig.

när jag går med dig

Publicerad 2016-05-29 21:57:00 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Morsan
Vi har under årens gång haft våra stridigheter, och alltid har det inte varit superkul att leva under samma tak - för någon av oss. Men trots detta är jag så himla glad att jag har dig. Du håller mig i handen när det blir jobbigt, spottar ur dig meningen "jävla karlsvin" när jag pekar ut killen som krossade mitt hjärta på stan, skrattar med mig och sparkar mig i röven när det behövs som allra mest. Du peppar, bryr dig och gläds med mig. Jag älskar dig morsan. 
Bilden som syns ovan var vi på Liseberg år 2014, dagen efter att vi sett Håkan påå Ullevi. Min 60årspresent till dig. Om en vecka är vi där igen. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela