aannastinas.blogg.se

(Once I was only falling in love)

Publicerad 2016-10-31 18:12:04 i hejdå farväl vi ses igen,

Och här bjuds d på en gammal hederlig throwback till när Anders drog med min bakfulla röv på slånbärsplockning för en månad sen.
Och idag då. Idag har spenderats på bästa sätt, att springa in i Amanda & Olivia i Monkis provrum, följt av en vild shoppingspree på Uppsalas gator, en fika med Hannerz och att kramas med Josefine. Jovars. En lever ju. Följde upp detta med att laga den eviga vinnaren sill i ugn och nu vankas det visst halloweenfiesta. Tema mardröm. Jag tänkte vara något i stil med den onda drottningen i Snövit. Jovars.
Och imorgon tar jag flyget till London. Jovars. En lever ju.

Swimmingpool

Publicerad 2016-10-30 20:58:04 i hejdå farväl vi ses igen,

Att efter en lång helg på planeten jorden, med fylla och fight - var det inte helt fel alls att skicka in den där kompletteringen på pmet, käka sill i ugn, glo på Forrest Gump och ringa pappa. Att få lite distans till en själv. Att få andas.
Söndagar är ändå mina bästa dagar.

(Så ser jag mitt Östersund)

Publicerad 2016-10-30 18:21:52 i hejdå farväl vi ses igen,

Så. Gårdagen.
Gårdagen fick sin kulmen när jag med bestämda steg styrde kosan bort mot Övre Slotts och Olivias hem. Väl framme vankades det kära återseenden, litervis med sangria, förberedelser inför kvällens surprise-party för Nicole (!!!!) och massa Beyonce. Nicole gjorde entré, vi skrämde kvinnan rejält och firade henne som så sig bör - med en och annan twerk, vodkashots, deeptalks och allsång till Silvana. Det var fantastiskt. Klockan fortskred och jag pep iväg bort mot Norrlands 04 för att dansa lite med Elias, och en öl eller tre senare, tusentals kramar och att jag ramlade ihop i en hög när Waka Waka spelades - drog jag min nya tradition med ett crispy mexican-mål på Max och däckade vid halv två.
Och idag. Idag har jag spenderat med me, myself and I. Har tvättat, filat på min komplettering, lagat mat för första gången på över en månad (d blev fking sill i ugn!!!! Så mätt och lycklig) och ett litet ångest-samtal hem till mina ömma föräldrar.
Saknar ju Jämtland. Skogen och krogen.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela