aannastinas.blogg.se

Jag är kanske gjord av sten

Publicerad 2017-02-28 17:14:44 i hejdå farväl vi ses igen,

Så landade jag åter i Svea Rike efter ett stycke flygresa över halva Europa, och firade givetvis detta med att hetsa till pendeln och springa till vdala för lite kmk-sexa med övriga nationsaktiva i Uppsala stad. 

I mina kära Norrlänningars sällskap invaderade vi salen, drack snaps, snackade skit med mina bordsgrannar, kastade kapsyler på folk, folk blev utslängda, tal hölls och sånger sjöngs. Hälllde i oss mellandrink i form av GT och dansade hela vägen till puben för mellanfest innan vi beslöt oss för att skaka våra lurviga på dansgolvet. Klockan blev stängning och jag hamnade GIVETVIS på efterfest på studentvägen, det vankades grogg och bråk och jag hamnade inte hemma förrän vid halv fem på ett ungefär. 
Annars så. Denna dagen har dedikerats till föreläsning, semmelfika med mina kära och kaffe och skitsnack med en minst sagt saknad Hanna. Ikväll vankas det landskap på Norrlands tätt följt av ett stycke sexa. Hörs om jag överlever.

Next time?

Publicerad 2017-02-27 09:54:01 i hejdå farväl vi ses igen,


Så blev det fotboll. 
Och vi virade in våra halsar i Tottenhams färger och tog metron till White Hart Lane. Och väl framme vankades det guiness på supporterpuben, solsken, en vilsen pappa och att vi letade upp våra platser på södra delen. I småberusat tillstånd hejade in våra kära i blått och vitt, Kane gjorde tre jävla mål i första halvlek och euforin var ett jävla faktum. Fan vad fint. Matchen slutade, 4-0 till Tottenham och vi skrek ut våra ramsor medan stegen åter gick mot metron för att ta oss till city. In kom vi, jag däckade på rummet och vi avslutade vår lilla Londonvistelse med pasta på ett sjaskigt diner och drinkz i hotellbaren. 
Nu ska jag käka frulle. Pack my shit. Ta flyget till Svea rike. 
Tack som fan London!!!!! Det var välbehövt. 

(All night no sleep)

Publicerad 2017-02-26 11:01:25 i hejdå farväl vi ses igen,

Så. Jag drog med mig lilla familjen ner på stan och sökan efter den ultimata puben inleddes, något som raskt övergick i "vi tar vilket jävla ställe som helst" pga spöregn, en pub hittades och till tonerna till fotboll på storskärm sänkte vi en firre å chirre å en stor stark. Klockan blev 21 och jg sällskapade med mina kära hem till hotellet - enbart för att strax vända på klacken och springa raka vägen in i Siris armar. Vi bosatte oss på en pub, varvade ölrundor, fick mac n cheese-bollar av vakten och diskuterade allt som minst sagt behövdes diskuteras. Jag drog associationer mellan paradise hotel och Norrlands, och Siri avhandlade sitt liv som bosatt i en gammal hederlig metropol. Vi tog vårt pick och pack och dansade hela vägen till kvällens happening, Koko. Väl framme var klockan 23.30, vi hällde i oss öl och redbull och dansade som om det var första gången vi stod på ett par ben på det svettiga dansgolvet i den gamla teaterlokalen till lady gaga och Journey. Helvete i helvete vad helvetes jävla kul det var. Klockan tickade på, jag svettades bort all min skam och vid 04 däckade jag hemma, efter en amaze jävla kväll en kär jävla väns sällskap. Vi ses på Valborg, kära du. 


Och nu. Nu ska jag och lilla familjen ta metron bort mot White heart lane och Tottenham. 
WE ARE TOTTENHAM FROM THE LAINES


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela