aannastinas.blogg.se

Vi drack Chapel hill direkt från flaskan

Publicerad 2017-07-30 19:26:42 i hejdå farväl vi ses igen,

Så slutligen sista yran-dagen.


Lilla jag fick mina böner hörda och således skjutsade lilla mor in sin alkoholiserade nikotinberoende dotter till den stora metropolen Östersund, jag hoppade in på Strandvägen i sommarvärmen. Väl framme i den stora villan vankades det kära vänner, en sommarkväll, kärlek, allsång till Ebba grön, cigaretter och öl. Precis som så sig bör. Följde upp detta med att glida in på festivalområdet och få öronen fyllda av Annika Norlin. Östersunds egen. Fan vad fint det var. Jävlar i MIG. 
Efter detta vankades det ett par mellanfester, jag drack Corona och dansade till levels i ett fönster någonstans i stan, drog mi på berusade ben åter mot förfesten, kramades med gamla bekanta, hällde i mig stulen prosecco och diskuterade Henrik Berggren medan ögonen pryddes av stjärnor. Sen vankades det ingen mindre än fking Henke B. 
Och det vill jag lova. Mer eufori och moshpits under en spelning var det ett tag sedan jag befann mig på. Helt jävla fantastiskt. Fick annastina 16 år att nöjd luta sig tillbaka medan annastina 20 år skrek ut sin själ till When we were winning. 

Annars så. Kvällen fortsatte med express-öl i gamla vänners sällskap, jag råkade kaskadspy en gnutta då denna expressölen konsumerades liiiite för snabbt och följde upp detta med att skrika bort den sista lilla delen av min existens till presidenten. Dansade vidare till Hurula när konfettin lagt sig och fyrverkerierna var avfyrade, tryckte en box från thaivagnen, snackade framtiden med främlingar och hamnade på stråket istället för att avlida till final countdown. Aja. Så kan det väl gå. När int haspen är på.

Hamnade på 02.30-bussen hem. Däckade vid hemkomst vid 04.00. 

Och idag. Har varit bakfull. Inhandlat liggunderlag för över tusen jävla spänn, glott på frystorkat käk och förpackat toapapper i plastpåsar. Imorgon ska jag och min storebror ut på en liten fjällvandring. 3 nätter ska vi spendera i tält på olika platser i Jämtlands fjällvärld. Lär knappast bli någon uppdatering på denna lilla hemsidan, men men. Ibland måste en få koppla ifrån.

Vi hörs.

Jag låter tiden stå still

Publicerad 2017-07-29 11:04:40 i hejdå farväl vi ses igen,

Och slutligen, gårdagen. Yran-premiär.

I sällskap av mina kära i form av My, Emma & Challe hällde vi vinet i magen och tutade in mot stan. Plockade upp Patz på svensk cater där hon satt och beställde 200 kg rödlök och hamnade på Frösön hos gamla Norrlands-veteraner för förfest, nations-anekdoter, diskussioner gällande hur en bäst kockar en sittning och jag knaprade på ett hallonsnöre innan vi fick skjuts in till stan, och yran. Jo jävlar. Vi glodde på Linnea Henriksson, kissade bakom rådhuset, jag dansade bort mitt liv när Gessle spelade the look, hade deeptalk med challe i ett av stråket-tälten, investerade dessvärre i både alkohol och mat vilket smärtade i lilla plånboken men det sket jag fullständigt i och fuckade fullständigt ur när Kitok gick på scenen. Fan, den människan alltså. 

Och här någonstans, mellan den andra och tredje ölen, med nya och gamla vänner runt mig beslöt jag mig för att bege mig hemåt. Tröttheten i lilla kroppen var påtaglig, jag inhandlade en thai-låda till och tog 23.30-bussen hem. Blev upplockad av en tant som tyckte synd om mig vid macken, fick en bulle och däckade sött.

Jovars. Ikväll tänkte jag leva rövare lite längre än till 23.30.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela