aannastinas.blogg.se

No time for us

Publicerad 2017-06-30 17:41:02 i hejdå farväl vi ses igen,

Efter att lilla jag under min gårdag fått vara bakfull i mitt eget sällskap, suttit och funderat över gångna tider, sytt ihop hål i kläder och lyssnat på sommarprat begav jag mig bort mot My i solskenet. Lyssnade på irländsk progg och kände mig levande under den tim-långa promenaden. 

Väl framme vankades det bärs, planering inför sommarens bravader i Härjedalen & Jämtland, skvaller från nationen, updates gällande vissa situationer och hur de löst sig, Miss Li och pepp inför potentiella trippar till Tyskland. Och lite sånt smått och gott.
I varandras sällskap promenixade vi sen bort mot nationen, diskuterade USA och vilket skevt jävla det verkligen är ovh väl framme vankades det enormt kära återseenden, Falcon, veg Martin och timslånga diskussioner gällande framtidsplaner, gångna fyllor och planering inför ett dopp i Fyrisån. Och någonstans här blev en annan berusad. Riktigt. Strippade med Matti, kramades alldeles för mycket, hällde i mig någon Falcon till och skrev i citatboken. Hamnad på Palle med Matti, Myhr & Simon, det investerades i en kanna och därifrån avslutas mina minnen från den kvällen. Tog mig hem på något vänster, vaknade med vitlökssås i håret och har idag inte gjort ett skit förutom att kriga mig till systemet, gått till Yukikos för att köpa sushi enbart för att inse att stället hade stängt och istället blev det halloumi & Cola till middag. En lång jävla promenad. Men sånt kan vara behövligt.

Ikväll är det Challes 23årsfest. Galenskaper kommer ske i sällskap av livets jävla gäng. Fan vi hörs om en överlever.

Undrar när en kommer åka hem egentligen? 

London krossade mitt unga hjärta

Publicerad 2017-06-29 12:42:47 i hejdå farväl vi ses igen,

Sen sist då.

Sen sist har denna själen fått spendera sin onsdag med att bära cirka 40 tusen miljarder vedträn, gå i skogen, diskutera konspirationsteorier och jordens undergång med pappa under ett-kaffet och packa lilla väskan för ett par dagar i lilla Uptown. Och sagt och gjort. Och jag lämnade solens hemvist och tog tåget till moln och Falcon. Och några kära vänner. Det var en fin inledning. 

When we were winning

Publicerad 2017-06-27 21:54:34 i hejdå farväl vi ses igen,

Imorse 06.00 ringde väckarklockan. Morsan hade lämnat mig och far till vårat öde för en sväng till Stockholm - och den arma dottern i hushållet pallrade sin halvsovande röv ner mot fjöset för att mjölka kossorna. Och lite så har dagen fortskridit. Har transporterat x antal kilo ved och lastat in skiten i källaren, gått okristliga avstånd i skogen med voffen då stackarn löper och således måste gå runt kopplad för att ej bli påhoppad av diverse kåta hundkarlar i byn (alltid är det nån jävla snubbe som kommer och sabbar allt), mjölkat kossorna ännu en gång, kramats med getterna och tillagat min beryktade linsgryta till mig och farsgubben. Jovars. När katten är borta dansar råttorna på bordet konstaterade jag och pappa och spenderade således kvällens senaste timmar med att sortera horder med gamla fotografier från sent 1800tal, försökte lista ut vem som avbildades på de stela gulskiftande porträttbilderna och försökte årsbestämma med hjälp av gamla släktträd från halva Jämtland. Gick lite efter devisen att så fort en människan namn gått i glömska - har också människan i sig försvunnit ur medvetandet. Så om inte annat, som en medmänsklig handling. Att inte låta dom där gamla tanterna med kragar som nådde upp till örsnibbarna och med högaffen i näven - att inte låta dom falla i glömska. Dom har fan dragit sitt lass i historieskrivningen.Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela