aannastinas.blogg.se

En liten pojke med för stora skor

Publicerad 2017-05-25 23:41:21 i hejdå farväl vi ses igen,

Och lilla mademoiselle jag hamnade visst i eko en kväll som denna. Med bärs i ryggan och optimism i själen. För ovanlighetens skull.

Väl i eko möttes jag av några bekanta ansikten, i vilkas sällskap jag spenderade några timmar med folköl, chirre, techno-remixer på Pirates of the Caribbean-soundtracket, diskussioner gällande diffusa sexuella relationer, stela tinderdejter och planering gällande att fly landet för diverse Kendrick-spelningar. 
Detta följdes upp av kisspauser och beslutet att nä men skulle en dra sig hemåt ändå. Sagt och gjort. För vissa. En viss Annastina råkade istället i vanlig ordning på villovägar - och efter att ha tryck upp en dubbelsnus i käften begav jag mina salongsberusade ben på långpromenad i kvällssolen. Benen tog mig runt Kåbo, förbi slottet och åter hemåt. Med tankar gällande mina två år i Uppsala flygande genom huvudet. Fan vad fint det har varit, tänkte jag medan jag stapplande tog mig uppför trapporna, bytte lakan och duschade. 
Det blev med andra ord, en ytterst lagom kväll. Med alla komponenter jag som människa är i behov av. Det vill säga, folköl, kära vänner, skitsnack, filtar, kisspauser på olämpliga platser och reflektion. Och en ytterst välbehövd dusch som körsbäret på tårtan. Äh nu ska jag däcka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela