aannastinas.blogg.se

vita duvor och röda butterflies

Publicerad 2017-10-31 11:37:27 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Appreciation post till Käla Käla, heime i väla.
Igår gjorde jag sådant som mitt lilla psyke ansåg vara som allra mest välbehövt. Jag drack kaffe på tages med Persson, mjölkade kor, käkade makaronipudding, diskuterade kassa presidenter i den globala världen i sällskap av min far, käkade satsumas med Zorobitch och tog en kvällspromenad med Asta Kask i lurarna. Däckade mycket nöjd över existensen och med fyrtio koppar te i kröppa. 
Och idag. Kickstartade livet med att ta in de sista kvigorna då det visst snöat JÄVEL under nattens gång, grusade vägen till mjölkbilen och mockade ut ankstallet. Idag tänkte jag ska bli en bra dag. Och det är väl inte så jävla svårt at förverkliga på platsen jag värderar högre än alla andra platser. Ma höres.
 

med vår vänskap

Publicerad 2017-10-30 12:28:25 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Och denna lilla bildjäveln får ändå sammanfatta min söndag. Vaknade bakis och jävlig i Jockes korrerum till att det snöade, sammanfattade gårdagen med ett "herregud" och rullade ner mot VG för den obligatoriska bakisbrunchen. Efter det som kändes som två års väntan fick vi kalasa på pannkakor & hummuswraps, snackadde existensen med Gurra efter att Jocke rullat bort till """"terassen""""" för bärs (???) och vi ramlade ut i den orkan som omhuldat Uppsala bort till det som en gång i tiden vsr Hugos för lite skitsnack med Linnea & hennes norska kompanjon, jag petade tänderna, snackade hemmafester och hembränt och hamnade i vanlig ordning på nationen för bakis-snack med ett gäng ypsor och lilla Johan som satt och kalasade på en calzone. Sen så. Jag tog mitt pick och pack och hoppade på tåget hem. Lyssnade på femhundra sommarprat, blev strandsatt utanför Ljusdal när tåghelvetet hade kört på en älg och hamnade hemma någon timme försenad. Men det spelade inte så stor roll. Att få vara hemma är ändå det bästa av fucking allt.
 
Nu ska jag fira att jag lärt mig backa med den äldsta av våra traktorer samt att jag hällt in två ton gröpe i fjöset, med cirka femtio kaffekoppar. Livet än ändå det där som pågår mellan fyllorna.
 

ser du ljuset från andromeda

Publicerad 2017-10-30 12:17:58 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Så lördagen. Efter att mitt huvud exploderat ungefär fyrtio gånger påväg till Uppsala så ramlade jag in på nationen och halsade mozzarella-mackor och kramades med mina kära. Snackade skit, prydde våra huvuden med spindeldiadem, snusade sönder käften och bytte om till norrlands-skjortor med Gurra & Jocke. I dessas sällskap skulle sedan min dag/dygn komma att spenderas. 
Vi roddade fördrinkar till Älggasken, knäppte ölflaskor inne i gamla, roddade disk och serverade sedan hela jävla gasken. Det var fett. Folk var taggade, jag jobbade med ett gäng bästisar och klockan slog någonstans där i det hela elva. Jag konstaterade att jag spillt dessertvin på hela mig, var kär i bordet jag hade servat och halsade en ypsilon-öl med hovis. Ramlade ner i datasalen för sexa, pussade på mina vänner, sjöng orimliga mängder och flög raka vägen in till släppet. Tjosan. Här vankades det öl och mera öl, kramar med gamla kompanjoner, dans och ännu mer dans, en miljard misstag och slocknade mellan Jocke och Gurra vid 05-tiden. Och det var det.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela