aannastinas.blogg.se

Minnen sköljdes bort av calvados

Publicerad 2018-02-28 18:41:07 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

Och bärs blev det. Efter en busstripp till stan i sällskap av livets Lenita, tampongshopping och italienska. Bosatte mig på jazzy i sällskap av en vindrickande Persson och Viccy anslöt sig. Vi snackade gångna tider, garvade ihjäl oss till gamla gruppchatter, jag snusade sönder käften och sprang på berusade ben till sista bussen hem. Satt med ett leende på läpparna under hela resan, och däckade fan med leendet fortfarande fastklistrat på käften, efter en promenix hem i -25. Och idag. Har inhandlat femtio ton sprit med morsan till helgens bravader, blivit erbjuden sommarjobb på ÖP, konsumerat kaffe, lyssnat på gamla Disneylåtar och författat tal. Livet snurrade fort.

Where do you wanna go, how much you wanna risk

Publicerad 2018-02-27 18:06:12 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

Och till tonerna av NRJ hoppade jag efter en förmiddag av hörivning, hundpromenader och kaffe in i morsans bil i sällskap av On-Yee och vi susade över vidderna. Vi snackade livet sen sist, skeva kärlekar, skvallrade jävel och On-Yee berättade om sitt vilda uteliv i Reykjavik city (tre öl inkluderades visst i händelseförloppet) och vi shoppade kött på Undersåkers Chark, jag fastnade i 1500 fartkameror, hade kisspaus vid Kläppen och lapade sol i Trångsviken. Annars så.
Anlände hem till kronärtskockssoppa, komjölkning och att stoppa upp en prilla under läppen. Nu ska jag till stan. Det vankas BÄRS

Kuken på svenska flaggan

Publicerad 2018-02-26 17:20:26 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

Och jag vill bara leva här, leva här. I sällskap av min lilla familj som drar med mig till Mattmar och trycker kaffe, 20 minus och solsken, att kramas med pappsen, köpa Jämtlands-merch på flaggbutiken, mjölka mina kor, få rikspanne när hunden kutar ut på stora vägen och glida runt vidderna med Zorobitch på kvällskvisten. Diskuterandes livet, och allt där i mellan. 
Så jävla nödvändigt alltihop.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela