aannastinas.blogg.se

Still Jenny from the block

Publicerad 2018-06-25 22:37:05 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Midsommar, familj, kära vänner, ett par fyllor, fotboll och min allra första förstasida.
Jo tack. 
Inser nånstans att jag utan min egen vetskap har råkat ramla framstupa in i något slags efter-ungdoms-scenario. Trots att jag bara är 21 år gammal. Hur länge är man ung egentligen? Jag tror jag att jag passade ett antal mätningar då jag spenderade midsommar med familjen snarare än dyngrak på Frösön. 
Hur det gick till? 
Pliktkänslor. Som med allt här i livet så finns det ju måsten och ansvar. Men att försöka hålla dem till en rimlig nivå är en fråga för framtiden. 

Tack och godnatt.

Heim te kluk

Publicerad 2018-06-20 21:00:03 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

Efter två dagar av gammalt hederligt lokaljournalistiskt arbete, aka reportage i järpen, bilkaos där jag inte kunde starta bilen (vilket jag insåg idag berodde på att jag inte vred om nyckeln ordentligt!!! Vad värt att jag i ren panik igår tog min egen bil ist!!! Å fick pröjsa soppa själv!!! Riktigt värt), köra vilse i Grytan, komma på mitt livs rubrik och ändlöst knapprande på tangenterna - så fick jag mig en bärs ikväll. Och livet kändes återigen hanterbart.

Om livet är på natten när du sover? Då måste du ju faktiskt göra nånting åt det

Publicerad 2018-06-18 20:16:45 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och efter jag under helgens gång underhållit mig med fotboll, alkohol, fotboll, att jag svimmade av (???), mer alkohol, mer fotboll, getter, cruisning och ännu mer fotboll - så fick ångesten utlopp i sommarens första jobbpass på kära ÖP. En dag som såhär med facit i hand - blev himla bra. Jag fick exakt knappt något alls gjort pga fotboll!!!!!! men dagen fick sin kulmen i sällskap av fina kollegor, en biltur över Frösön och ännu mer fotboll.

Tidig kväll ikväll. Ska bara se lite fotboll.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela