aannastinas.blogg.se

vi äter lakrits och är stumma, det börjar svida på min tunga

Publicerad 2013-10-31 20:19:00 i hejdå farväl vi ses igen,

Eftersom jag har babblat så OKRISTLIGT mycket om Halloween de senaste dagarna, tänkte jag att jag kan visa er lite av föregående års firanden. För två år sedan, 2011 närmare bestämt, hade jag lite tacokväll med halloweentema hemma hos mig, bilderna har jag snott av Therese HEHE hoppas det är okej<3333333 Från förra året var det två halloweenfiranden. Det första var hemma hos mig med en fyra gosiga (fulla) vänner. Dock har alla miljoner ljuvliga bilder från denna kvällen gått förlorade, då dom fanns på min skoldata. Som jag några veckor efter detta lilla eventet råkade köra ner i golvet. Farväl, farväl säger vi till de ljuva webcambilderna. Dom saknar vi. Men bilder från firande nr två finns iallafall. Det firandet spenderades nämligen nere i Skåne, där jag bodde några dagar under höstlovet ifjol, hos min goa Tova tillsammans med min goa Minna. Jag minns den kvällen då dessa bilder togs, då jag bara någon timme efter denna photoshooten befann mig på en rökig klubb någonstans i Malmö. Tafsande händer, tacoköttfärs, cider och en lång promenad mellan Malmö och Lund, barfota i en tigerdräkt i morgontimmarna sammanfattar det hela ganska bra. Men roligt var det. 
 
Voila, 2011-2012. Så ska jag se till att utöka min halloween-fester-bilder-samling helgen som kommer nu. 
 
 
 
 
HAHA
 
 

what kind of father would take his own daughters rights away?

Publicerad 2013-10-31 19:40:00 i hejdå farväl vi ses igen,

Sedan vi hördes sist har det varit liv i bjällran. Lyckades efter stor möda (och intrång i många gamla lador för att två sekunder springa skrikandes ut därifrån pga gått rakt in i ett fett jävla spindelnät) hitta ett rostig gammal cykel!!! VICTORY Spenderade sedan nån timme ute i garaget med verktygslådan och var lite Mulle Mek, men slutresultatet blev bra, i believe. Nu är härmed båda halloweenkostymerna färdiga! Och detta utan att betala ett öre. Himla smidigt (för oss som kanske inte hade lika tur med plånboken och dess innehåll) HEHE.

Annars då? Jovars, jag har invaderat Bystugan och myst där ett tag, ätit sill i ugn, knepat och knåpat med diverse födelsedagspresenter och bara NJUTIT av friheten man får när man inte har internet i hushållet. Och gjort mandelmjölks-glass har jag också. Den står i frysen och göttar till sig nu, blir den god slänger vi upp ett recept här sedan. Blir bra det. För tillfället sitter jag här och tar fula cam-bilder och funderar över livet. Och hur fan man gör jelly-shots. Jag googlar vidare på det, hörs

you've come a long way, from whiskey and cocaine

Publicerad 2013-10-31 14:06:00 i hejdå farväl vi ses igen,

 
GÖTT MÄ FIKA HÖRRNI Nu ska denna primadonnan ut på jakt. Jakt efter halloweenkostym. Överväger att sätta på mig en folkdräkt, slänga en fiol över axeln och vara Kalle Moraeus. Dock är det ingen folkdräkt jag är på jakt efter, utan en gammal rostig cykel. Nu blev ni nyfikna. Ni får hålla er till på lördag, för att se denna undersköna utstyrseln. Nu må jag ju bara hitta cykel-helvetet också. Aja, det löser sig. Jag återkommer.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela