aannastinas.blogg.se

Come on eileen

Publicerad 2018-01-30 19:10:29 i hejdå farväl vi ses igen,

Nä men. Att pigga upp en annars jävligt trött tisdag, efter att jag vaknat till liv först vid 11.30, och spenderat mina första två vakna timmar framför fotbollskanalen med Filip och istället styra skutan mot Fridhemsplan med Becca var ju inte så jävla dumt ändå. Fick handla täckbyxor, snus och en poppig jävla topp, skreksjöng det bästa från Mello i bilen hem och hamnade hann för att göra en go jävla macka och skriva klart min opponering till morgondagen. Jo jävlar. "Nån som vill ha praktik på jehovas vittnen?"

Publicerad 2018-01-29 18:46:20 i hejdå farväl vi ses igen,

Alla timmar har faktiskt potential att bli bra. Speciellt när en får hänga med HJ, supa till det med sina allra käraste, jobba 16 timmar, dansa, käka sexa-mat, sjunga snapsvisor och genomföra intervjuer med tio koppar kaffe i blodet. Ännu finare att få komma hem till lilla familjen, käka indiskt, spekulera kring Palme-mordet och skriva reportage. Äh. Det är bra.Kon ihåg att prioritera ditt eget välmående. I alla lägen.

i latland bor dom lata, i flatland bor dom flata

Publicerad 2018-01-25 17:34:58 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Jo jävlar i denna lilla livslådan. Sedan vi sist hördes ha jag spenderat min existens med att försöka hitta intervjupersoner till reportaget, umgåtts me köra roomies, Filip har kommit ut som dumplings-älskare, jag har bärsat i Uppsala och druckt kaffe med Elina i Spånga. Liveet har med andra ord, rullat på. Annie har flyttat till Björken och jag har dammsugit mitt rum för första gången. Mycket stolt vill jag ändå påstå. Och imorrn är det fredag. Med allt vad det innebär. Ska genomföra ntervjuer och sittningar - men först och främst, så ska jag spendera min kväll framför mitt nya intresse - att läsa böcker. Och ringa farsan. Och snusa. Sånt där.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela