aannastinas.blogg.se

Jag vill spola tillbaka

Publicerad 2017-04-30 09:46:02 i hejdå farväl vi ses igen,

Skriv inläggstext 


Och kvalborg. 
Kvalborg inleddes av århundradets bakfylla för fröken stinq. Valde att förbise detta och drog mina trötta ben upp mot studentvägen för att infinna mig på brunch hos Helena. Väl framme vankades det pangdagsfest, jag kramades med kära spexers, hällde i mig vindruvor och bubbel tills magen sprack och diskuterade lilla livet. Så där som jag brukar. Siri anslöt, vi drog oss vidare bort på fest hos Linnea, fick bål, snackade en potentiell tripp till Grekland och drog oss ner på stan. Siri smugglade in öl i byxorna och vu gjorde entré på poplands. Kramades med Olivia, gjorde nya bekantskaper och rullade vidare till Palermo innan jag gjorde entré på ÖG. Kramades med mina kära, dansade till dålig house och höll mig borta från gamla haff så gott jag kunde. 

Dansade till Little Jinder, hånglade med främlingar och drog benen bort mot Orvar för att hälla i mig en vegetarisk Martin. Det var fantastiskt. 
Kommer ännu en kväll ej ihåg hur jag tog mig hem. Vet bara att jag däckade bredvid Siri innan klockan alls var mycket. 

Och nu. Årets fest. VALBORG HIT ME

(Ner på stan som en solkig student)

Publicerad 2017-04-30 09:37:03 i hejdå farväl vi ses igen,


Så. Min skvalborg. 
Den inleddes med att vi samlades hemma hos Malle för ett stycke dagsfest, massa kärlek och allsång till Silvana. Hällde i mig ett par öl och njöt av utsikten (som bestod av ett gäng fulla vänner innan klockan slagit 14). Drog mig vidare bort till Josefine för att göra oss vackra inför kvällens grandiosa Dammiddag på Norrlands. Hällde på oss glitter utan förbehållning, drack bubbel och spankulerade in mot stan. Väl på dammiddagen väntade spejsade vänner, ett fullt orimligt alkoholpaket och att jag skrek ut Jämtlandssången tills lungan punkterades. Så fortsatte kvällen. 

Män näckade, jag dansade bort livet och däckade hemma alldeles för tidigt och det var den kvällen.

For all that you have done

Publicerad 2017-04-28 11:24:31 i hejdå farväl vi ses igen,


Och imorse klockan 08.00 fick jag tentapappret i handen. Plitade dit alla paragrafer jag kunde komma på och tog officiellt helg. 
Har sedan dess: fått skjuts till stan i Hjalles gula bubbla (otroligt diffust), duschat, tänt eld på hårtorken (ännu diffusare) och nu inväntar jag challe för att sedan bege oss mot dagsfest hos Malle. 
Det blir nog en Valborg detta med. Ovan syns bilder från helgen ifjol. Tänker mig att detta ändå blir något liknande. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela