aannastinas.blogg.se

Taggarna ut

Publicerad 2018-05-31 19:23:36 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och min gårdag gick av stapeln med dunder och brak eget att jag försovit mig och i panik hoppat i kläderna för att tio min senare befinna mig på bussen mot stan. I sällskap av mitt lilla gäng gick vi vilse på Östermalm och hamnade på en båt mot Vaxholm. En dag i solsken vankades, vi halsade biggarråer, tryckte sushi och quizade på den borgar-osande ön innan vi begav oss hemåt, inhandlade taco-ting och jag däckade när klockan slog 21. Och det var det.

Och idag. Idag avverkades det dag ett av tre av ljud & ljus-kursen. Jag & Felix komponerade vinjetter med bland annat verktygen "the dark lord" på Premiere och jag grämde mig över existensen i sällskap av Lisa. Hamnade i nyckelby och köpte upp hela deras glasslager. 

En vecka till sommarlov. Det kunde inte komma mer lägligt.

Champagne på mina vita Nikes

Publicerad 2018-05-29 15:42:00 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och så slutligen vankades det vårbal på lördagen. 
Jag hamnade i Uppsala vid tolvtiden, kutade raskt bort till ÖG för att få ansiktet målat av Frida och konsumerade efter detta ett glas bubbel med Siri på uteservering, då vi vänligen men bestämt ansåg att det vore skoj att lajva Hannalicious ett slag. 
Sen så. Hamnade på Studentvägen, kramades med mina kära, blev bal-redo och drack skumpa på bakgården. Stegen avgick mot café-värdinnornas fördrink, jag kramades med saknade vänner och sen var det alltså dags. Årets händelse. Intog Norrlands med buller och brak, en måltid konsumerades, enheter likaså, jag lipade av att Challe blev årets nationskamrat och Cissi höll ett storslaget tal i vanlig ordning. Vi sjöng och söp och snackade skit. Dansade vals med Schubert, skrek pp sexan, råkade konsumera gäll, och hällde i mig strips på Max. Lurade skåningar att Alice hette Simone och kom från Helsingborg på Orvar, drack bärs och klockan slog 04. Dags att tåga mot Lännakatten. I vanlig ordning stod sekelskifteståget uppställt på centralen, jag dansade till Albatraouz med 1Q, hällde i mig gin och badade i Länna. Konsumerade äcklig macka, snackade skit med världens bästa Love, slog sönder benen, hånglade med personer jag ej borde hånglst med i vanlig ordning och tåget avgick åter mot stan vid 07-tiden. Dansade och sjöng och söp ännu mer. Insåg snart att tiden går fort när man e full och har varit vaken för länge, hamnade på sillunch, drack ännu mer öl och smällde i mig en hel jävla lax. Sjöng som om morgondagen ej existerade, solen sken oh jag begav mig mot stocken i sällskap av Dennis. Ölandet fortsatte, fylleringde morsan pga mors dag, mina älskade norrlänningar kämpade på till tonerna av levels och jag söp bort skor och nycklar och eyeliner och lilla jag tog dyngrak pendeln hem vid 16. Sov i 13 timmar. Vaknade till liv och layoutade magasin till klockan 23.59.

Vikken då

Publicerad 2018-05-29 15:24:17 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

Och fredagen bjöd på ett redigt firande av samtyckeslagen, cava-bonananza på Idas bakgård på söder, att jag en gång för alla varför en till varje pris ska undvika Lidl på Fridhemsplan och att jag moget nog befann mig hemma redan vid 21. Dock berusad. Men fortfarande.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela