aannastinas.blogg.se

Du pratar ledigt med personalen och låtsas fippla med telefonen

Publicerad 2016-11-30 22:39:32 i hejdå farväl vi ses igen,

Och men en bild på några hjärtat klappar starkt för så rundar jag av denna dagen. En dag som bestått av att basgrupp VG skrev klart seminarieuppgiften på tre ljuva sidor om paradigmer (????), jag fick ÄNTLIGEN tvätta efter tre långa jävla veckor och ett spexmöte bestående av att jag, Minna & Josefina satt i strömholms och käkade pepparkakor, drack glögg och snackade skeva julhistorier från vårat förflutna. Kom på den verkliga innebörden bakom ordet julafton, jag kånkade en dunk vin hem till gamla goda Studentvägen och packade lilla väskan - och imorrn ska en visst hamna i Norge. Med två goda jävla vänner. Det blir nog bra.

Du ligger med nån annan tönt

Publicerad 2016-11-29 23:01:22 i hejdå farväl vi ses igen,

Och min dig spenderades där mina dagar spenderas som allra mest - på Norrlands. I sällskap av min kära Sara jobbade vi eftermiddag, krängde luncher, diskade till fking förbannelse, rullade chokladbollar och hade allsång till Hurula. Icke helt fel. Att sedan få avrunda detta med den alltid lika fantastiska kombon burgare + bärs på Orvar - var icke så fel det heller.
Men nu ni, kära vänner. Nu gör this dancing queen kväller efter ett par timmar framför min nyfunna kärlek Skam. Och jag är iochmed Skam mer taggaf inför min tripp till Norge på torsdag än någonsin förr. Arrrrrrriba.

Alla fattar utom vi

Publicerad 2016-11-28 22:07:54 i hejdå farväl vi ses igen,

Så blitte det så att jag fick spendera en timme av denna kvällen i kära Julias sällskap. Kvinnan har flyttat ända till ljuva Studentvägen och detta firades givetvis med te och skitsnack. Som så sig BÖR. Det var alla tiders. Minst sagt.
Nu är planen så som följer: glo på Paradise och sova tills alarmet ringer. 09.00. Det ska fan bli fantastiskt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela