aannastinas.blogg.se

Andan i halsen

Publicerad 2018-03-22 18:22:25 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

Och trots att psyket får sin törn av gamla demoner som åter spökar i medvetandet, en evig stress inför den där jävla galan och matlådor jag aldrig orkar käka upp - så lever och lär en. Jag har den senaste tiden fått arbeta på, hålla käft över saker jag kanske inte pallar med och saknat känslan av rödtjut som rinner nedför strupen. Men sågat 12 meter plywood till Stockholms siluett, KÖPT en flaska rötjut och tagit tag i problem har jag å andra sidan. 
Äh. Fan vad bra jag ändå är.

Cause I've already cried enouh

Publicerad 2018-03-19 20:57:05 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

Och SICKEN härlig dag det blev. En dag komplett med att jag blev ivägjagad till stan redan 09 imorse då nån visst behövde kolla in ljus, ljud och scen i den ENORMA Filadelfiakyrkan på st Eriksplan, en dag komplett med att både elen och vattnet varit ur funktion i tio timmar, en dag komplett med att jag & Becca beslöt oss för att rädda vår depression med att dra till badhuset och plaska bort våra sorger, en dag komplett med att jag köpte två ton glass i Tappström på hemvägen och käkade två middagar. Jo jävlar. Bortsett från det då. Har haft det gött idag. Har haft det fullt upp vilket en rastlös själ uppskattat något enormt, har varit på gott humör åtminstone 30% av tiden, har fått thai till lunch och bastu på eftermiddagen. Så. Varför klaga när inget finns att klaga på. Möjligtvis att den enda dokumenteringen jag har av denna dagen består av snaps. Men men. 

Jag går ändå runt i nån jävla dagdröm

Publicerad 2018-03-18 18:55:06 i hejdå farväl vi ses igen,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dagar har passerat sedan sist. Dagar bestående av roadtrips till Järfälla, att jag lurat min förkylning med att kröka mig stupfull två kvällar på raken, bubbel & rostmackor hos Ida, hångel på lokal, tacos i Stenhagen med Jocke, Gurra & Linnea, rants om hur mycket vi avskyr mänskligheten med Siri över en grön öl på Orvar, en total urfuckning till livebandet som spelade Irländsk folk igårkväll, då jag & Challe beslöt oss för att dansa på stolarna och att i bakisångorna laga en tacopaj medan Lisa sjöng the Cardigans i bakgrunden. Jovars. 
Det är inte så dumt det där ändå. Att ha kompanjoner lite här och där. Att kunna ta en dagsfylla på Orvar med en kär vän. Att tillåta sig själv att vakna upp i Farsta. Att nånstans kunna känna sig tillfreds med tillvaron. Ibland iallafall.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela