aannastinas.blogg.se

Like when it hasnt been your day

Publicerad 2017-08-30 21:42:13 i hejdå farväl vi ses igen,

Och idag blev alltså dagen då lilla jag plockade upp en tvättäkta jävla filmkamera för första gången i lilla livet. 

Och det gick väl som det gick. NÅVÄL. Lärde mig iallafall vad NV-knappen betyder, hur en får fram rätt läge på vattenpasset, hur en får bort skärpnings-ränder på filmen och hur en kopplar in en USB-sladd. Sen att detta var cirka 1% av det jag SKULLE ha lärt mig skiter jag fullständigt i, och spenderade istället min kväll i sällskap av korre-polare, en promenix med Becks och idol-häng i björken. Som så sig bör. Har dessutom halsat cirka en dosa snus så kan väl inge påstå att jag är missnöjd med dagens prestation. Fick dessutom en guldnougat av Alfred. S/o.

Nu ska jag däcka. Imorgon ska jag skriva klart artikel-jäveln och spåna på idéer till filmningen på fredag. 

Någon gång måste du bli själv

Publicerad 2017-08-29 19:53:33 i hejdå farväl vi ses igen,

Så. Jag förstår att ni alla med stor förundran väntar på vad lilla jag har att rapportera från min första RIKTIGA SKOLDAG. Jovars. Om man undviker faktumet att jag försov mig imorse, har gjort linsgryta till en halv bataljon, börjat på artikel-uppgiften och till och med faktiskt haft hjärnkapacitet nog till att umgås med människor idag - så har jag inte så mycket mer att rapportera. Mer än att jag faktiskt så sakteliga kanske eventuellt börjar finna mig i faktumet att jag numera pysslar med detta. Och att det kanske ändå kan bli något bra av det hela. 


Nä men ni fattar grejen. Att flytta är alltid (alltid!!!!!!) tufft, att lämna annars givna sammanhang och relationer. Fast samtidigt lämnar en ju dom inte. Dom bara pausas ett tag. Och det är helt okej. 

Summa kardemumma: det värsta som kan hända är trots allt att det går åt helvete. Och det är ju inte så farligt. Nu ska jag glida iväg på det numera traditionsenliga idol-hänget i Eken samt spendera min kväll framför det där jävla artikel-skrivandet. 

(Sjukaste idag: min föreläsare droppade helt neutralt att hon intervjuat Johnny Depp???)

På sjunde dan vaknade jag i Hagsätra - nu får det väl räcka

Publicerad 2017-08-28 17:56:15 i hejdå farväl vi ses igen,


Första dagen avklarad!!!!!!!!

Så. Efter en gårdagskväll bestående av att jag begrundat min existens i min ensamhet sippandes på en folköl som var medskickad av kära Julia och med Grease på skärmen - så vaknade jag till att solen sken. Och dagen visade sig bli en enda stor karusell bestående av nya intryck, människor vars namn jag mindes i en sekund, lunch och middag i solen och så kallade "slottspel" - även kallade för lära-känna-varann-aktiviteter. Ni som känner mig vet att jag ej är en stor beundrare av aktiviteter i detta slaget utan hellre sitter på en pub och snackar skit - men detta var faktiskt inte helt fel. Kastade stövel, sköt pilbåge, spelade kubb och kämpade på med lilla laget. Fick några nya vänner, gick på rumsrunda bland de nya (och blivande) bekantskaperna - och nu har jag helt sonika låst in mig för lite högst välbehövd ensamtid innan kvällens idol-häng borta i hus Eken drar igång. 

Jovars. Det kanske blir något av det här ändå

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela