aannastinas.blogg.se

man vill bli hög när man är ung

Publicerad 2017-05-31 16:44:14 i hejdå farväl vi ses igen,

 
Kära vänner.
I brist på annat att rapportera om varken i bild- eller textväg det senaste dygnet så får ni hålla till godo med några bilder från motsvarande försommarperiod för en hujedans massa år sen. Eller ja, fyra för att vara exakt. Några månader innan denna lilla hemsidan föddes. Tänk va. Att en faktiskt har varit yngre och dummare än vad en är nu. Att en ändå fått med sig en del livserfarenheter, kunskaper och möten - trots att allt som en gång existerade i ens världsbild var om en kunde hitta någon som kunde köpa ut den där gredos-tetran. Tänk va.
 
Aja. Mina dagar numera fylls av en enorm tentaångest, då jag har detta läsårs avslutande examination på fredag. En jävla massa stratovulkaner, konvektionsströmmar, cirrus-moln, demografiska transitioner och renässansideal som ska tryckas in i denna arma lilla skallen. Således har jag suttit bänkad med det de senaste två dagarna. Har till råga på allt missat fyra tvättider och har i skrivande stund fullständigt slut på trosor. Hoppas ni antecknar flitigt. 
Nej men. Det blir väl någon rå på detta med. Ikväll vankas det läsårets sista spexmöte, med mig som huvudansvarig för detsamma. Tema till nästa års spex ska väljas och jag kommer lämna denna kvällen med en känsla av dels lättnad och dels separationsångest. 
 
Men så är det väl. När man släpper taget tar man steget. Vi hörs.
 

Jag går runt i nån jävla dagdröm (och drömmer om våra dagar)

Publicerad 2017-05-29 22:59:41 i hejdå farväl vi ses igen,

En dag i pluggets tecken var väl såhär med facit i hand, icke helt fel ändå. Att följa upp detta med isoleringens isolering i form av film, tacopaj och makabert snusande icke helt fel det heller. 


Ja ja. Är väl egentligen ganska vilse i lilla existensen. Vad en ska göra med nuet, främst. Nuet är svårt. Svårare än framtiden. För det går inte att förutse eller påverka på samma sätt, det som händer om två sekunder beror på tillfälligheter. På val, tankar och känslor. Aldrig rationalitet. Eller eftertanke. 
Men. Nuet varar ändå bara i nuet. 

Det där var våran vår

Publicerad 2017-05-29 12:30:27 i hejdå farväl vi ses igen,


Long time no see kära vänner.

Detta beroende på att det minst sagt varit liv i lyktan de senaste dagarna för mademoiselle Ericson. 
En helg har avverkats, föga förvånande mestadels på nationen i sällskap av alla de olika sällskap en kan tänka sig. Har kärleksbekänt mig, dansat på spisen uppe i stora i sällskap av Annette efter att ha halsat en tolva rom, glidit runt på några krök på studentvägen, avverkat ett lördagsfika, snackat skit med Matti, parkhängt med Josse och Olov, klämt någon taco, befunnit mig på spexmöte, däckat i eko på morgonkvisten, käkat chipsmiddag och svettats ihjäl. I stora drag.

Nu är det måndag igen. Ska glida iväg på seminarium, tentaplugga och någonstans där i mellan försöka få ihop någon liten matlåda. Om livet vill mig väl.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela